KladnoDnes.cz
KladnoDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Festival severoamerických indiánských tanců a písní - Kladno

Kdy:
Sobota 21.03.2015 od 13:00 hod
Kde:
Kladenská sportovní hala, Kladno
Pořadatel:
Sdílet:

Srdečně vás zveme na jubilejní dvacátý ročník českých "20th Czech Powwow", který se bude konat v Kladenské sportovní hale. Přijďte se stát součástí tohoto jedinečného odpoledne plného tance, soutěží, indiánské hudby a krásných kostýmů.

V jednu hodinu odpoledne proběhne slavnostní zahájení akce, které bývá vždy impozantní - do haly vstupuje v průvodu přes sto tanečníků a tanečnic v pestrobarevných kostýmech.

V průběhu celého sobotního odpoledne (ukončení akce je plánováno ve 22 hodin) budou probíhat soutěže v jednotlivých tanečních kategoriích (představí se vám zde nejen tance tradiční, ale také jejich moderní varianty; budete tak moci prostřednictvím tance a hudby poznávat vývoj kultury indiánských národů), soutěž v sólovém zpěvu pouze za doprovodu ručního bubnu, tance určené pro děti i indiánské společenské tance, kterých se mohou zúčastnit všichni návštěvníci slavnosti.

Hudební doprovod bude zajišťovat více než pět kapel hrajících indiánské písně a stejně jako v minulém roce očekáváme i letos návštěvu domorodých tanečníků ze Spojených států amerických.

Budete také moci navštívit prodejní stánky s indiánskými předměty.
Vážíme si toho, že pro mnohé místní se stal festival severoamerických indiánských tanců již tradiční akcí, na kterou přichází s celou rodinou, neboť tato slavnost je skutečně určena všem věkovým kategoriím - od nejmenších dětí až po seniory.

Těšíme se, že se na dvacátém ročníku českých powwow setkáme i s vámi!
Více informací najdete na internetových stránkách www.powwow.cz.
Za pořadatelský tým
Karolina Majerová

Fotogalerie:

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



70,122957229614