KladnoDnes.cz
KladnoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín

Vyplatí se koupě bytu v Kladně?

20.04.2023
Kladno je městem, které nabízí mnoho výhod pro bydlení. Díky své poloze je dobře dostupné k hlavnímu městu a zároveň se může pyšnit nižšími cenami nemovitostí a příjemným životním prostředím s dostatkem zeleně a rekreačních možností.
Rezidence Nové Boroviny | Foto: Creditas

Dostupné bydlení


Jedním z hlavních faktorů, který přispívá k atraktivnosti Kladna pro bydlení, jsou relativně nízké ceny nemovitostí ve srovnání s Prahou. Oproti hlavnímu městu jsou zde nemovitosti o něco dostupnější, což může být velmi lákavé pro ty, kteří hledají kompromis mezi cenou a kvalitou bydlení.
V posledních letech se na Kladno stěhuje stále více lidí z okolních obcí a také z Prahy. Hledají zde kvalitní bydlení v blízkosti hlavního města, ale zároveň chtějí žít v klidnějším a příjemném prostředí, které Kladno nabízí. Díky tomu zde vznikají nové projekty, jako například Nové Boroviny, které poskytují moderní a kvalitní bydlení za dostupnější ceny než v Praze.

Nové Boroviny


V Kladně vzniká rezidence Nové Boroviny, která je skvělým příkladem moderní a elegantní architektury. Tento komplex se skládá ze čtyř bloků, každý s pěti nadzemními podlažími a výtahy pro pohodlný přístup ke všem částem budovy. Jedním z nejvýraznějších prvků tohoto projektu je vzdušný zelený vnitroblok, který nabízí dokonalý prostor k relaxaci a odpočinku na pohodlných lavičkách.

Komfortní prostředí
Přízemní byty mají k dispozici předzahrádky, které umožňují obyvatelům užívat si venkovního prostoru v pohodlí svého domova. Pro ty, kteří si rádi užívají výhledu z výšky, jsou k dispozici byty s balkony nebo terasami, které nabízejí úchvatný výhled na okolní krajinu. Celkově je tato rezidence dokonalým místem pro ty, kteří hledají moderní a pohodlné bydlení v klidné lokalitě. Tyto byty na prodej v Kladně nabízí dispozice 1+kk až 4+kk, můžete si tak vybrat nemovitost, která zcela vyhoví vašim potřebám.

Výborná dostupnost


Dobré dálniční spojení umožňuje snadnou a rychlou dopravu mezi Kladnem a Prahou. K dispozici jsou tři dálnice: D6, D7 a D0, které spojují Kladno s dalšími městy a oblastmi v okolí. Díky tomu mohou obyvatelé Kladna rychle a pohodlně cestovat do Prahy, ale i do jiných částí České republiky. Kromě dálnic je zde také k dispozici řada veřejných dopravních spojení.

Tato relativní blízkost k Praze může být pro mnoho lidí velmi výhodná. Obyvatelé Kladna mohou využívat všech přínosů, které Praha nabízí. Může jít například o kulturní a sportovní akce, výstavy, koncerty a mnoho dalších. Zároveň však mohou uniknout rušnému městskému životu a v klidu se vrátit do svého domova v Kladně. Propojení výhod velkoměsta a klidu malého města je obrovským benefitem. Pro mnoho lidí je bydlení v Kladně ideální řešení, jelikož jde o velmi praktickou kombinaci.

V blízkosti přírody


Kladno je městem, které nabízí svým obyvatelům dostatek zelených ploch a možností k rekreaci. Kromě rozlehlých parků a zahrad jsou zde také lesy, které jsou ideální pro pěší turistiku, cyklistiku a běh. Díky těmto možnostem se lidé mohou alespoň na chvíli vzdálit od ruchu města a užít si přírodu. A kromě mít na volnočasové aktivity samozřejmě nechybí ani další občanská vybavenost jako jsou školy, zdravotnická zařízení, sportovní centra, restaurace, různá zábavní centra a mnoho dalšího. To je klíčové pro komfortní život, a to pro jednotlivce, páry i rodiny.

Výhody bydlení v Kladně jsou tedy mnohé. Cena nemovitostí je zde nižší než v Praze, ale zároveň je zajištěna dobrá dostupnost k hlavnímu městu. Kladno nabízí komfortní prostředí, vysokou úroveň občanské vybavenosti, bohatou historii a kulturní dědictví. Developerský projekt Nové Boroviny pak přináší další výhody v podobě moderního a klidného bydlení.

Autor: ML
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Magazín

Březnový horoskop: Berani budou plni energie, Střelci zažijí dobrodružství

Březen, měsíc jara a obnovy, nám přináší nové příležitosti a výzvy. Podívejme se, co nám hvězdy předpovídají pro tento ...

Výsledky testu sportovních kočárků: Na bezpečnost není spolehnutí

Kočárek je při péči o malé dítě téměř nepostradatelným pomocníkem. Spotřebitelská organizace dTest proto publikuje testy kočárků pravidelně - v aktuál ...

Toyota odhalila dva typy elektrických přepravníků pro OH v Paříži

Toyota jako celosvětový partner pro mobilitu Mezinárodního olympijského výboru (IOC) a Mezinárodního paralympijského výboru (IPC) odhalila dva typy př ...

Kvalita spánku úzce souvisí s kvalitou života, tvrdí nová studie

Na rozdíl od délky spánku a "sociálního jetlagu" souvisí kvalita spánku s kvalitou života jednotlivců, tvrdí nová studie sociologů Michaely Kudrnáčové ...

Podložky na cvičení jako nutná součást sportovní výbavy. Není však jediná potřebná

Zatímco někdo ke cvičení přistupuje automaticky, jiný se prakticky denně nutí k nějaké sportovní aktivitě. Ví totiž, že právě pravidelný pohyb upevňuj ...





Sobota 27.4.2024
Středočeský kraj
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes