KladnoDnes.cz
KladnoDnes.cz » Monitor zpráv » Alternativní zpravodajství » AC24.cz

Alternativní zpravodajství

AC24.cz Zdroj: AC24.cz |

Jako kouzelnická show: slovenský europoslanec vypustil holubici míru

25. 4. 2024 | Kouzelnická show? Slovenský europoslanec Miroslav Radačovský vypustil holubici míru při projevu k výzvě k míru. (Foto: X) „Chtěl bych popřát Evropě a celému světu... Článek Jako kouzelnická show: slovenský europoslanec vypustil holubici míru se nejdříve objevil na AC24.cz.

Markéta Šichtařová: Indoktrinace postupuje

25. 4. 2024 | Pokud máte alespoň mírný sklon ke konzervativismu, nejspíš jste se už v posledních letech setkali s tím, že vás někdo označil za extrémistu. Anebo... Článek Markéta Šichtařová: Indoktrinace postupuje se nejdříve objevil na AC24.cz.

Íránský rapper odsouzen k trestu smrti za podporu protestů proti hidžábu

25. 4. 2024 | Třiatřicetiletý íránský aktivista a rapper, který se nedávno zapojil do protivládních demonstrací, dostal od íránského soudu šokující drakonický trest. (Foto: YouTube / RFERL) Toomaj... Článek Íránský rapper odsouzen k trestu smrti za podporu protestů proti hidžábu se nejdříve objevil na AC24.cz.

Chystá něco Putin? Německý ministr obrany se to domnívá

25. 4. 2024 | Poté, co USA uvolnily balíček pomoci Ukrajině ve výši 61 miliard dolarů, spolkový ministr obrany Pistorius nadále vylučuje dodávky řízených střel Taurus z Německa.... Článek Chystá něco Putin? Německý ministr obrany se to domnívá se nejdříve objevil na AC24.cz.

Bývalý vědec NASA: Satelity Muska nás mohou všechny „otrávit“

25. 4. 2024 | Satelity Starlink Elona Muska mohou narušovat magnetické pole Země a pomalu nás všechny otrávit, varuje bývalý vědec z NASA. (Foto: Flickr) Bývalý fyzik NASA... Článek Bývalý vědec NASA: Satelity Muska nás mohou všechny „otrávit“ se nejdříve objevil na AC24.cz.

Přeživší muž popsal, co šíleného elity pro zábavu dělají s dětmi

25. 4. 2024 | Anneke Lucas se narodila do globálního satanistického kultu a po celé dětství byla rituálně zneužívána a mučena. (Foto: Youtube) Nyní měla rozhovor s přeživším... Článek Přeživší muž popsal, co šíleného elity pro zábavu dělají s dětmi se nejdříve objevil na AC24.cz.

Putinův vzkaz USA? Majetek v hodnotě 440 milionů dolarů zmrazen

24. 4. 2024 | Petrohradský soud ve vysoké právní hře zmrazil aktiva společnosti JPMorgan Chase & Co. v Rusku. Proč? (Foto: Flickr) VTB Bank, druhá největší ruská banka,... Článek Putinův vzkaz USA? Majetek v hodnotě 440 milionů dolarů zmrazen se nejdříve objevil na AC24.cz.

Joe Biden si opět potřásá rukama s „duchy“

24. 4. 2024 | Současný americký prezident Joe Biden opět „viděl duchy“ a potřásá si rukama s lidmi, když tam nikdo není. (Foto: X) Naposledy se tak stalo včera... Článek Joe Biden si opět potřásá rukama s „duchy“ se nejdříve objevil na AC24.cz.

Také ho pijí vaše děti? Prime čelí obvinění, že obsahuje chemikálie

24. 4. 2024 | Přední sportovní nápoj, který uvedly na trh hvězdy sociálních médií Logan Paul a KSI, čelí žalobě kvůli tvrzení, že jeho hydratační nápoj obsahuje chemikálie,... Článek Také ho pijí vaše děti? Prime čelí obvinění, že obsahuje chemikálie se nejdříve objevil na AC24.cz.

Izrael zahájil masivní operaci proti Hizballáhu v Libanonu

24. 4. 2024 | Izrael zahájil rozsáhlou operaci proti Hizballáhu – zaměřil se na více než 40 vojenských pozic v jiholibanonské oblasti Ejta al-Ša’ab. (Foto: X) Mezi cíle... Článek Izrael zahájil masivní operaci proti Hizballáhu v Libanonu se nejdříve objevil na AC24.cz.

Zdroj: AC24.cz - https://ac24.cz
22:16:07 | 25.04.2024



Zpravodajství KladnoDnes.cz

Čtenáři Středočeského kraje vysbírali přes 4 tisíce mobilů, nejlepší byly knihovny v Kralupech, Rudné a Úněticích

Přesně 4112 starých mobilních telefonů přinesli v uplynulých měsících do svých oblíbených knihoven čtenáři ve Středočeském kraji. Do sběrové akce nazvané Odlož mobil v knihovně, kterou společně organizoval Středočeský kraj a kolektivní systém ...

SZÚ: Umělé povrchy hřišť či sportovišť mohou uvolňovat zdraví škodlivé látky

SZÚ upozorňuje subjekty, které pořizují pro dětská hřiště, sportoviště a další provozy umělé pryžové povrchy, na nutnost vyžadovat certifikaci výrobků ...

Praha ve spolupráci se Středočeským krajem spouští hru pro návštěvníky středisek ekologické výchovy

Široká veřejnost má nově příležitost zapojit se do Návštěvnické hry a putovat po vybraných ekocentrech v Praze a Středočeském kraji, kde je možné získ ...

V loňském roce zaplatila VZP za léčbu hemofilie téměř miliardu korun

Hemofilie je vzácné dědičné onemocnění, které se projevuje poruchou srážlivosti krve. Vloni se s ním léčilo 1326 klientů VZP (dvakrát více mužů). Léčb ...

Úspěšná kooperace mezi kladenskými strážníky a policií vedla k zadržení pachatele vloupání

První dubnovou sobotu byla v ranních hodinách kladenská policie upozorněna na podezřelou osobu v lokalitě Habešovna. Díky všímavosti místních obyvatel ...



Pátek 26.4.2024
Středočeský kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes