KladnoDnes.cz
KladnoDnes.cz » Monitor zpráv » Krimi zprávy z regionu » HZS Středočeského kraje

Krimi zprávy z regionu

HZS Středočeského kraje Zdroj: HZS Středočeského kraje |

Příbramská věž 2024 – pozvánka na 7. ročník halové soutěže mužů a žen

24. 3. 2024 | V sobotu 13. dubna se v tělocvičně na centrální hasičské stanici Příbram uskuteční 7. ročník netradiční halové soutěže ve výstupu do čtvrtého podlaží cvičné věže pomocí jednohákového žebříku.

Požár v domově seniorů na Kutnohorsku bez vážnějších následků

24. 3. 2024 | V sobotu 23. března ve 22.16 hodin přijala tísňová linka středočeských hasičů informaci o zakouřených chodbách v Domě domácí péče v Samopších, který se nachází v rekonstruovaném bývalém mlýně na pravém břehu řeky Sázavy.

Hasiči nacvičovali zásah na vrcholu betonových sil v Milíně

22. 3. 2024 | V pátek 22. března po deváté hodině ranní byl zaměstnanci firmy Primagra, a.s., Milín ohlášen požár v posledním patře betonových obilních sil. Námětem cvičení byl požár, který vznikl po technické závadě na jednom z dopravníkových pásů na vrcholu sil.

Hledáme rozpočtáře a finančního referenta pro úsek ekonomiky

21. 3. 2024 | Hasičský záchranný sbor Středočeského kraje hledá zájemce pro obsazení pracovních míst ve finančním oddělení.

Rozsáhlý požár na třídicí lince radimské skládky na Kolínsku

20. 3. 2024 | V úterý 19. března v 13.17 hodin přijalo Krajské operační a informační středisko HZS Středočeského kraje informaci o požáru haly na třídění odpadu v areálu skládky u obce Radim v okrese Kolín. Osoba, která požár nahlašovala, nebyla přímo na místě, ale pozorovala z dálky hustý černý dým.

Noční požár rodinného domu v Bohdanči na Kutnohorsku

9. 3. 2024 | V noci na sobotu 9. března v 0.04 hodin přijalo Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje oznámení o požáru rodinného domu v Bohdanči v okrese Kutná Hora.

Z hasičské stanice Neratovice vyjíždí k zásahům nová cisterna Tatra Terra

2. 3. 2024 | Nová CAS 20/4000/240-S2T na podvozku Tatra Terra 4x4.2 byla ke konci loňského roku převzata u výrobce nástavby THT Polička. Následovalo zajíždění vozidla spojené s kondičními jízdami a výcvikem strojníků v ovládání nové řídící jednotky. Původní CAS 20 Tatra Terno na podvozku T815-2 z roku 2013 bude převedena k JSDH v rámci Středočeského kraje.

Účelová neinvestiční dotace k zabezpečení akceschopnosti JSDH obce kategorie JPO II a na mzdové výdaje a zákonné pojistné člena – zaměstnance JSDH obce kategorie JPO II nebo JPO III pro rok 2024

1. 3. 2024 | MV-GŘ HZS ČR sděluje, že byly vyhlášeny neinvestiční dotace obcím v rámci programu „Účelová neinvestiční dotace na výdaje jednotek sborů dobrovolných hasičů obcí poskytovaná obcím prostřednictvím krajů a hl. m. Prahy z rozpočtu Ministerstva vnitra - generálního ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky“.

Výcvik leteckých záchranářů

22. 2. 2024 | Začátkem tohoto týdne proběhl v Chráněné krajinné oblasti Kokořínsko pravidelný výcvik leteckých záchranářů HZS Středočeského kraje.

Profesionální hasiči v Mělníku mají nový automobilový žebřík

13. 2. 2024 | Koncem roku 2023 byla centrální hasičská stanice Mělník vybavena novou mobilní výškovou technikou – automobilovým žebříkem AZ 40 Magirus na podvozku Scania P440 B6x2*4 ve zbarvení RAL 3024 s polepy pro zvýšení viditelnosti.

Oslava dne jednotného evropského čísla tísňového volání 112

11. 2. 2024 | V neděli 11. února se v datu opět sešly dvě jedničky a dvojka, tedy čísla, která dohromady tvoří 112 –jednotné evropské číslo tísňového volání. Při této příležitosti připravili středočeští hasiči v kladenském obchodním domě Central stánek, který tuto linku prezentoval.

Vážná nehoda zkomplikovala provoz na kutnohorské silnici v Kozojedech

9. 2. 2024 | V pátek 9. února krátce před sedmou hodinou přijalo Krajské operační a informační středisko HZS Středočeského kraje informaci o dopravní nehodě dvou osobních vozidel na 12. kilometru kutnohorské silnice první třídy č. 2 na průjezdu obcí Kozojedy. První oznamovatel uvedl, že v autě jsou zaklíněné osoby včetně dítěte.

Den linky 112 v kladenském obchodním centru Central Kladno

9. 2. 2024 | V neděli 11. února se v datu sejdou dvě jedničky a dvojka a dohromady tak vytvoří číslo 112. Tento den, jako již tradičně, oslavíme evropský svátek tísňové linky.

Den linky 112 v kladenském obchodním centru Central Kladno

9. 2. 2024 | V neděli 11. února se v datu sejdou dvě jedničky a dvojka a dohromady tak vytvoří číslo 112. Tento den, jako již tradičně, oslavíme evropský svátek tísňové linky.

Vážná nehoda dvou osobních vozidel uzavřela silnici první třídy u Březnice na Příbramsku

8. 2. 2024 | Ve čtvrtek 8. února krátce před půl sedmou přijali středočeští hasiči na tísňovou linku informaci o vážné dopravní nehodě dvou osobních vozidel s jednou zaklíněnou osobou na 44. kilometru silnice první třídy č. 19.

Dar pro říčanské hasiče

7. 2. 2024 | Průmyslová firma HOPI s.r.o., za účasti ředitele firmy HOPI CZ Pavla Pravce a ředitele územního odboru Kolín plk. Mgr. Bc. Dalibora Zemana, darovala jednotce HZS Středočeského kraje stanice Říčany komunikační masky od renomované firmy Dräger.

Poslední směna Petra Jandy na centrální hasičské stanici Mělník

31. 1. 2024 | Podporučík Petr Janda, velitel čety směny A na centrální hasičské stanici Mělník, odsloužil ve středu 31. ledna 2024 svojí poslední směnu. U hasičského záchranného sboru Středočeského kraje sloužil 23 let.

Požár odtahovaného vraku autobusu na plzeňské dálnici u Loděnice

26. 1. 2024 | V pátek 26. ledna tři minuty před devátou hodinou dopoledne přijalo Krajské operační a informační středisko HZS Středočeského kraje informaci o požáru zadní části autobusu, který byl tažen na dálnici D5 za exitem Loděnice ve směru do Prahy.

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR STŘEDOČESKÉHO KRAJE HLEDÁ ZÁJEMCE PRO OBSAZENÍ SLUŽEBNÍHO MÍSTA

25. 1. 2024 | Vyšetřovatel požárů – územní odbor Mladá Boleslav

Zdroj: HZS Středočeského kraje - https://hzscr.cz
20:13:36 | 28.03.2024



Zpravodajství KladnoDnes.cz

Středočeský kraj a hlavní město Praha připravují soutěž na dopravce, který bude provozovat velkokapacitní vlaky

Zakázku na dopravce, který bude na území kraje a Prahy provozovat nové vlakové jednotky pro zhruba čtyři stovky sedících cestujících, bude monitorovat Transparency International (TI). Kraj a Praha se rozhodli tuto nevládní protikorupční organizaci ...

Nová sezóna turistických vlaků v Praze a Středočeském kraji startuje již o víkendu

O víkendu 23. a 24. března bude na železnici v Praze a Středočeském kraji zahájena nová turistická sezóna. Zájemci o poznávání krás středních Čech se ...

Macková (SZÚ): Černý kašel u nás i v Evropě monitorujeme a máme účinné prostředky ochrany

Dnes proběhla na Ministerstvu zdravotnictví snídaně s novináři, kde zástupci Ministerstva zdravotnictví, Státního zdravotního ústavu a odborných spole ...

Středočeské Velikonoce nabídnou návštěvníkům zajímavosti z velikonočních tradic

Velikonoční dílny pro rodiny s dětmi, výstavy kraslic nebo také otevření muzejních štol na Velký pátek nabídnou návštěvníkům Středočeské Velikonoce v ...

Středočeský kraj chce prodloužit smlouvu s ČD o zajištění provozu na neelektrifikovaných tratích

Výsledky hospodaření v oblasti veřejné dopravy, obměna vozového parku na neelektrifikovaných tratích ve Středočeském kraji, výstavba parkovišť P+R a z ...



Čtvrtek 28.3.2024
Středočeský kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes